Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Karen Østvik

[#30169] Sø-Disen i Sør Odal, oppslag i bygdebok.

Recommended Posts

Gjest Karen Østvik

Lurer på om noen kan slå opp i rett bygdebok for Sør Odal for meg. Jeg er på jakt etter informasjon om Eli Svensd. fra Sø-Disen ca. 1647-1699. Har opplysninger om hennes etterkommere og ektefelle Sjønne Amundsen Slåstad.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Laila S. Hynne

HeiJeg finner ingen Eli Svensdatter på Sø-Disen, men det finnes ei Eli Gudbrandsdatter der.Bind 6 side 158:Svein Eriksen flyttet hit fra Vesle Fulu etter at kona var død. De hadde bare sønnen Erik, men hun Eli Kristensdatter hadde før vært gift med Gudbrand Vesle Fulu og de hadde dattera Eli, g m Sjønne Amundsen Slåstad.Skiftet etter Eli Kristensdatter ble holdt 4/10 1680 Bind 1 side 133. Under gården Vesle Fulu i bind 1, står det ikke at Eli Kristensdatter var gift med Gudbrand Vesle Fulu, men det står altså i bind 6. Det er heller ikke nevnt hvor Eli Kristensdatter kom fra.Si i fra om det er noe mer du vil ha fra Sø-Disen og Vesle Fulu.mvh Laila

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.