Gå til innhold
Arkivverket

[#30932] Anders Eliassen


Gjest Rigmor Øverli
 Del

Recommended Posts

Gjest Rigmor Øverli

ANDERS ELIASSEN F. 1836 i Kistrand. Han var gift med Marith H. Pedersdatter, f. 11.05.1847. Noen som kan vite noe om foreldrene hans?? Jeg har ikke tilgang til kirkebøker fra Kistrand på dette tidspunktet. Og blir takknemlig for alle opplysninger. I folketellingen for 1865 bodde Anders Eliassen på gården Dangas Ytre i Kistrand kommune. Anders drev med fiske og fædrift. De hadde 5 store kveg, 7 får og 30 reinsdyr. De hadde tjenestepige, Kirsten Gjermundsdatter. I 1875 tellingen hadde de 3 kyr og 10 sauer og hadde flyttet til gården Sandvik i Sandvik. I 1900 tellingen er Anders Eliassen død og kona driver gården, og Brita Grete Mikkelsdatter bor også på gården.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Odd Brede

Hei!Ifølge FS (VRI) døpes det en Anders Eliasen 29.6.1836 i Kjelvik, Finmark (Han var født 26.6.1836.) Foreldre Elias Sivertsen og Marith Andersdatter.Foreldrene finner du her i 1865 tellingen for Kistrands LenkeOdd Brede

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Rigmor Øverli

Det kan jo se ut som det er hans foreldre, i og med at Anders Eliassen etterhvert bor på gården Sandvig, kanskje det er naturlig at han overtar gården etterhvert... Tusen takk for hjelpen så langt..fortsatt interessert i opplysninger om denne slekta hvis noen har flere opplysninger....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Odd Brede

Elias Sivertsen finner du her sammen med foreldre og søster i 1801 tellingen for Kistrand LenkePost nr 275 og 276 er trolig besteforeldrene til Elias.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.