Gå til innhold
Arkivverket

[#31061] Christina Maria Kierschor f 1785 død etter 1850


Gjest Kari Nerbu
 Del

Recommended Posts

Gjest Kari Nerbu

Er i følge kilder bosatt hos sin bror Biskop Peder Chr Hersleb Kjerchow den siste tiden av sitt liv. Han forlater Tromsø og flytter til Lungegaarden i Bergen i 1849. Kan noen finne ut når hun dør og hva et evt skifte etter henne forteller?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Yngve Nedrebø

Vi finner ikke opplysninger om Christiana Maria Kierschow i bergenske kilder. Slektsboken 'Familien Kjerschow' (Elisa Tandberg, 1940) sier 'Kanskje er hun den 'tante' som blir nevnt i flere brev fra bispinne Kjerschow like til 1850 og har i så fall bodd hos biskopens efter at hennes mor var død.'Men hun bodde ikke hos biskopen ved folketellingen 1865, og er ikke registrert som død i Bergen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Kari Nerbu

Da må jeg nok lete i Tromsø. Moren dør i 1835 og da er hun iflg skiftet etter henne bosattt i Oslo. Det er jo også broren biskop Peder Chr Hersleb Kjerschow frem til 1830.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.