Gå til innhold
Arkivverket

[#31134] Mantall 1666 Nordrehoug = Bragernes = feil


Gjest Berit Knudsen
 Del

Recommended Posts

Gjest Berit Knudsen

Ved søk Buskerud, Nordrehoug, mantall 1666 kommer Bragernes mantall opp og der finnes ikke Norderhaug. Etter mye bortkastet tid fant jeg at mantallet for Norderhoug i Buskerud i 1666 ligger under Hadeland på Oppland.Går det an å få rettet opp den feilen slik at det står at 1666 ligger under Hadeland.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Anette Skogseth Clausen

Vi beklager at du har hatt problemer med å finne området ditt. Amtgrenser på 1600-tallet kan være vanskelig å få en oversikt over. Prestemanntallene fra 1660-årene er distribuert maskinelt utover de ulike fylkene uten at vi har gått gjennom hvilke prestegjeld/kommuner som er dekket. Derfor kan sånne feil oppstå.Disse manntallene skal få en liten gjennomgang når det gjelder deres plassering på fylke og kommune, men akkurat nå har vi ikke ressurser til det.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Berit Knudsen

Takk for det, og jeg håper det ikke varer alt for lenge før dere har muligheten til å gjøre noe med det. I mellomtiden får dere ha en riktig god sommer.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.