Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Myrthle Strøm

[#31218] Smølaboka bind 4

Recommended Posts

Gjest Myrthle Strøm

Biblioteket her er stengt. Skulle visst hva som står om Elling Pederson og Chirsten Tarraldsdtr. Klakken. Mangler foreldre til disse to.Ann Marit Sletnes

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Ivar Tyrhaug

Det står ikke hvor Elling Pedersen kom ifra, heller ikke hvor Kirsten kom ifra. Ellers så hadde de 4 barn, og Elling døde 1830 66 år, og Kirsten i 1839, vel 61 år gl.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Torgeir Kvalvaag

Det andre paret Grethe linker til, Elling Pedersen Sæther og Kirsten Taraldsdatter, finner vi igjen under Åndal s. 620 i bd.4 av Gjemnesboka (NT Leivdal.) Elling skal være født i 1772 av foreldrene Peder Jonson Sæther og Maria Andersdotter. Det står ikke noe om Kirstens bakgrunn. Det er oppført tre barn: Ane Kristine f. 1808, Peder f. 1810 og Kristiane f. 1813 og død 1814.Det står ikke noe om hvor det ble av familien. Og det er jo ikke sikkert at det er rette paret. Hilsen Torgeir.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.