Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Øivind Thoresen

[#31267] Salomon,far til Hans Salomonsen Stallvik fra Ørland

Recommended Posts

Gjest Øivind Thoresen

Hei, jeg leter etter foreldrene til Hans Salomonsen Stallvik født 1727. Hans Salomonsen var gift flere ganger og i 3 og siste ekteskap var han gift med Kirsten Olsdtr.Stranden.Hans Salomonsen er omtalt i kireboken for Ørlandet som prestens medhjelper.Sønn til Hans Salomonsen var Even Hansen Stallvik(f.1760) som var gift med Siri Karlsdtr.Deres sønn igjen var Hans Evensen stallvik(f.1799). Men som sagt leter jeg etter foreldrene til Hans Salomonsen. Takknemlig for alle tips!

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Grethe Flood

Disse opplysningene er egentlig ikke svar på spørsmålet ditt, men tar dem inn:Er det denne Hans Salomonsen du sikter til? [url="http://digitalarkivet.uib.no/cgi-win/webcens.exe?slag=visbase&filnamn=f11621.wc2&gardpostnr=16&personpostnr=416&merk=416#ovre>Lenke. Ser ut til at dette paret giftet seg i 1793 Lenke og Lenke. Finner også sønnen Nikolais trolovelse Lenke og giftermål Lenke i 1792 . Og dette er vel sønnen Even i 1796 Lenke og Lenke. Even, 1801

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Øivind Thoresen

Hei,ja dette er riktig Hans Salomonsen. Jeg har tidligere vært inne på disse kildene, men der jeg står fast er foreldrene hans! Hvem var Salomon?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.