Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Asbjørg Folkestad

[#31314] Christian Ditlefsen/Christian de Rytter

Recommended Posts

Gjest Asbjørg Folkestad

Christian Ditlefsen f. 1672 Of. Bergen (hva står Of. for?) og Elin Jensen giftet seg i 1697 Of. Bergen, dette ifølge FS IGI. Et annet sted omtales Christian med etternavn de Rytter.Disse to fikk en datter Maren Christiansen de Rytter ca. 1698 Of.Bergen. Maren fikk i sitt andre ekteskap flere barn, bl.a.en sønn som ble døpt Christian Detlev Buch, så dette kan jo være oppkalling etter morfar. Men hvor kommer de Rytter fra?Opplysningene er ikke kontrollert mot kirkebøker. Er det noen som har tilgang til originalene her som har anledning til å kontrollere?Jeg er takknemlig for all informasjon.mvh Asbjørg Folkestad

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Grethe Flood

Ser at det tidligere har vært spørsmål om de Rytter i Bergen – jf. tema 27138 LenkeFor øvrig er kirkebøker m.v. for Bergen tilgjengelig i DA, så der kan du ev. sjekke mot det du har funnet i FS.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.