Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Arne Olav Egner

[#31423] Private meldinger

Recommended Posts

Gjest Arne Olav Egner

Fra tid til annen dukker det opp tema som en kan synes at er av privat/støtende karakter. Ikke alle har kunnskap og lokal viten om ting som skjedde for mer enn 60 år siden. Hva gjør man da? I et tilfelle tok jeg kontakt med redaksjonen og vedkommende relativt følsomme tema ble fjernet, men informasjonen jeg hadde ble videreformidlet til spørsmålstiller. I andre tilfeller kan en ønske å gi info kun til den som har lagt inn et tema. I en helt annen diskusjonsgruppe 'Office Line Forum' er det mulig å legge inn en privat melding til innsender. Har denne muligheten vært diskutert for dette forum?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Yngve Nedrebø

Redaktørens krav er at det ikke skal legges ut opplysninger om nålevende personer, eller opplysninger som kan såre nålevende personer. Selvsagt vil det kunne være tilfeller som ligger i et grenseland. Da har vi betinget oss 'suveren og inappelabel' rett til å utøve redaktørfunksjon, og ta bort det vi mener er i konflikt med reglene.Redaksjonen har epostadressene til de som deltar i debatter, og kan videreformidle informasjon. I noen tilfeller velger også deltakerne å legge ut sin epostadresse synlig.I et åpent debattforum er mye av poenget at informasjonen skal kunne flyte åpent. Det eksisterer andre kanaler og andre muligheter for dem som vil formidle private meldinger. Vi har ingen planer om å åpne private kanaler her.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.