Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Jan Nordum

[#31518] Hvilken Hannibal ?

Recommended Posts

Gjest Jan Nordum

En dame ved navn Kristine Hannibalsdatter døde 1741 på Bleiker i Asker.Ca 70 år. Hun er med andre ord født ca 1670. Men hvilken Hannibal er hennes far ? Hannibal ser ut til å være et meget sjeldent navn i den tidsperioden. Den Hannibal jeg ser etter er sannsynligvis født i født i perioden 1620 - 1650. Den eneste Hannibal jeg har funnet i den perioden er lagmann Hannibal Stockfleth født 1649 i Kristiania og død 1721 i Bragernes. Er det noen som vet om Hannibal Stockfleth hadde en datter Kristine, i eller utenfor ekteskap ? Er det noen som kjenner til andre personer ved navn Hannibal i den aktuelle perioden ? Og da sannsynligvis bosatt i Oslo/Drammens området ?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Geir Kamsvaag Berntsen

Du har sønn til sogneprest til Nes, Samuel Thrane, som var døpt Hannibal og døde rundt 1679. Han skal ha hatt en 'uekte' sønn Christopher uten at jeg har sett det dokumentert (Kilde: Personalhistorisk Tidsskrift (1892), 3. række - 2. bind - s.258).På Hedemarken har du Hannibal Knudsen Hammer som vel ble gift i 1672, men nå beveger jeg meg vekk fra kjerneområdet.Ikke rare bidraget.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Hans Myhre

Vel, vi har bare Klokkerbok på Nes fra denne tiden og den KAN være noe mangelfull men Hannibal Knudsen på Nes hadde ingen datter ved navn Christine, kun to sønner, Ole og Jens.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Jan Nordum

Takk for svarene.Da er det noen flere alternativer å vurdere som far til Kristine Hannibalsdatter.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.