Gå til innhold
Arkivverket
Gjest David Widerberg Howden

[#31544] ENEVOLD MUUS

Recommended Posts

Gjest David Widerberg Howden

Leter etter alle opplysninger om min forfader ENEVOLD MUUS: om ham savnes alle opplysningerIfølge Norsk Tidsskrift for Genealogi III s.213+ flg.'antager Arkivar S.H. Finne-Grønn Muligheden af at han var søn af Nils Rasmussen Muus(1595-1663)(Han var gift mindst to Gange, men kun hans sidste Hustru kjendes. Det var Marichen Diderichsdatter Nøff(utvilsomt af dansk Familie). Om Nils Fader Rasmus Muus savnes alle Oplysninger.Enevold hadde kun en sønn som jeg kjenner til: PEDER MUUS(1660-7/12-1721)Skredder og Handelsmann i Christiania gift med:ANNA SIBYLLE ISACHSDATTER BEEN(Behn).Kan noen hjelpe?,finner ham ikke noe sted!,Se også innom innlegg 31308

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Gunn Huglen

Prøver med en lenke til 31308 her: LenkeMvh. Gunn Huglen

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Tove Bodin Bratlie

Hei David! Jeg kjenner til din webb-side. Har vært inne på den for å finne informasjon om min familie i Syd-Norge. Det gjelder familiene Wright, Bruun, Monrad, Lange osv. Jeg er født på Hamar og har derfor også slekt på Hedmarken. Deribland Sorenskriver Nils Rasmussen Muus. Jeg har gjort et RTF-dokument med det lille jeg har, men vet ikke hvordan dokumentet kommer til å se ut på denne siden. Vil du ha dokumentet her, eller vil du ha det sendt til din e-mail-adresse?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Thor Böhmer

Sorenskriveren er min forfar. Wright og Bruun -konas

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.