Gå til innhold
Arkivverket

[#31730] Dødsmeldingar i Bergen (1931)


Gjest Gisle Hersvik
 Del

Recommended Posts

Gjest Yngve Nedrebø

Ekteparet har i dødsfallsprotokollen oppgitt samme arvinger, og det er ikke helt klart hvem som hører hjemme hvor, men slik er listen i protokollen:Barn: Helene Løndal, Randsfjord, Otto Ellertsen, sjømann, New York, Ruth Løndal. Barn av første ekteskap: Birger Berentsen og Margrethe Andersen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Gisle Hersvik

Takk!Birger og Margrete er frå hennar første ekteskap. Ein son til f. 1899, d. 1904 (Sverre).Helene, Otto og Ruth må vere frå deira ekteskap.Ingen frå Rasmus sitt første er nemnde. Betyr det at alle då er dø?M.v.h. Gisle Hersvik

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Yngve Nedrebø

Ut fra formuleringen i protokollen da han døde skulle man tro at de to som nevnes var fra hans første ekteskap, men de er altså hans kones, og da bør konklusjonen være at han ikke hadde barn fra sitt første ekteskap. (Men det kunne vi sjekke ved å se på dødsmeldingen ved hans første kones død.)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.