Gå til innhold
Arkivverket

[#31781] Ole Erickson nekrolog (Obit)


Gjest Terje Aarland
 Del

Recommended Posts

Gjest Terje Aarland

De to sønnene som døde før 1939 varSapmson Erickson 1886-1920Martin Erickson 1880-1927Hvem de to døtrene er er ikke godt å si. Som det går frem av debatten i 12958 så hadde Ole og Johanna Erickson 10 barn, men bare 8 vaks opp. To av dem døde da de var små og før 1900. Desse to kan ha vert døtre, men hvorfor er ikke Susana nevnt i nekrologen? Hun har nok trolig dødd før 1939? Eller er det noen andre som kan finne ut noe om Susana?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Terje Aarland

Takk for info'en. Da ser det ut som om det var fire barn som levde i 1939. Desse er Carl, Louis Erickson, Mrs. Running og Mrs. Simonson. Da er altså det fire som var død før 1939. Det må være Susana, Martin, Sampson og Henry. Det kan også vere to andre som evn. døde før 1900, men navna på dei kjenner jeg ikke.Jeg har ikke klart å finne ut når tid Susana døde. Kanskje det er noen som kan finne ut noe om henne?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.