Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Håkon Aasheim

[#31802] Ætteboksøk

Recommended Posts

Gjest Håkon Aasheim

Er det noen som er i besittelse av boka 'Hitra - Øya og folket'. Utgitt 1962 av M. Fugelsøy?Mitt lille spørsmål er: I FT 1801 for Strand gård i Filland sogn, Hitteren pr.gj., Trondheim amt, er det nevnt en HENDRICH HENDRICHSEN, 11 år, sønn til Karen jensdtr., 41 år, gift 3 ggr., nå med gårdbr. Ole Nilsen, 34 år. Står det noe i boken om det videre liv til denne sønnen H.H.?Så et spørsmål til: Nå gjelder det Melhus-boka, utgitt 1975-1980, av Per Rød.I FT 1801 under Holum gård i Melhus sogn og pr.gj., Trondheim amt, er det nevnt en familie Hendrich Colbiørnsen, 43 år, og hustru Gunild Andersdtr., 44 år. Blant barna er det en HENDRICH HENDRICHSEN, 11 år. Står det noe i boken om denne H.H. sitt videre liv?Takk for hjelp.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Anne Hildrum

Desverre kan jeg ikke hjelpe deg, men jeg har selv fått hjelp vedrørende Hitra.Dermed bare ett godt råd. Del meldingen i to og skriv stedsnavn i overskriften. Da har du mye større sjanse for å få hjelp.Anne

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.