Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Berit Knudsen

[#33061] Oppslag Lier krk.bok. Nicoline Olsdt. f. 9/1 1852 Lier, Buskerud

Recommended Posts

Gjest Berit Knudsen

Jeg prøver å hjelpe en fra New Zeland som er i Oslo akkurat nå og reiser igjen om et par dager. Er det noen som kan hjelpe meg med oppslag i kirkebok for Lier. Filmen som lå på Riksarkivet er forsvunnet og de har ikke flere.Nicoline skal være født 9/1 1852 og foreldrene er Ole Lauritzen og Maren Kirstine Nicolaisdatter gift 18/3 1848 Lier. Hun har også 2 brødre f. Lier. Gustav dpt. 7/1 1852 og Oluf Martinus dpt. 26/12 1855. Alle opplysninger untatt Nicolines fødselsdato er funnet på FS.Deretter flyttet familien til Kråkerøya i Østfold.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Maya Lillemoen

Hei Berit Slektsgruppa i Lier Historielag har søkt etter din Nicoline, men kan ikke finne henne.Vi finner ei Oline, f. 2 febr. og døpt 18 mars 1849 med disse foreldrene; Ole Lauritzen (Lian eie) og Maren Larsdtr.Vi finner Gustav f. 14 jul.,døpt 7 nov.1852. Oluf Martinius f. 14 jan. 1855, døpt 26 des. 1855Det kan jo hende at Oline er den riktige, og at presten har skrevet feil navn på moren, foreldrene gifter seg jo i 1848, så muligheten er tilstede.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Berit Knudsen

Tusen takk for hjelpen. Jeg ser dere har funnet barn etter Ole Lauritzen og Maren Larsdatter. Nikolines foreldre het Ole Lauritzen og Maren Kistine Nicolaisdatter så da blir det jo litt rart med barn med samme navn døpt samme år. Her er familien i 1865 Lenke Nicoline er tjenestepike et annet sted da.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.