Gå til innhold
Arkivverket

[#33132] Herman Johansen Liaklev, Brandbu 1903???


Gjest Jan Dahle
 Del

Recommended Posts

Gjest Jan Dahle

I FT1900 for Kristiania bor en Herman Johansen, f 1879 i Børsen/S-Trøndelag, i Niels Huus' Gade 14 på Sandaker.09.04.1903 er en Herman Liaklev fadder i en dåp i Næs kirke i Brandbu/Oppland.Jeg har grunn til å tru at de to er en og samme person, og at Liaklev-navnet kom fra Sør-Trøndelag.Er dette rett? I tilfelle, var Herman jernbanearbeider, gifta han seg og fikk barn, hvem, når og hvor? Er en etterkommer skøyteløperen Reidar Liaklev, Brandbu IF, f 1917?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Laila Kornstad

I FT 1865 er det to Liaklev-gårder i Strinda i Sør-Trøndelag. På den ene bor det en Johan Andersen, 17 år, som kanskje kan ha vært far til Herman?LenkeDu må nok se i kirkeboka for Børsa for å være sikker!Hilsen Laila Kornstad.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Per Jacob Desserud

Hei, Jeg foreslår at du tar direkte telefonkontakt med f. eks. [redaktøren har fjernet navn på nålevende personer] på Jaren i Gran. For telefonnummer - se gule sider, eller telefonkatalogen el. l. Hilsen PJD

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.