Gå til innhold
Arkivverket

[#33224] Folket. for Kristiania 1875


Gjest Anne M. Gilhuus
 Del

Recommended Posts

Gjest Anne M. Gilhuus

Finner ikke Karen Berthea Christiansdtr. F. 8/12 1811 på Finnskogen og Anders Johansen (Sønsterud) f. 1808 d. 7/11 1888 i Oslo? Sønnen deres Anton og kona skal også finnes i den folketellingen. Har fått disse opplysningene fra New Zealand, men har ikke klart å finne de selv! Takknemlig for hjelp! :-) Mvh Anne M.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Ingalill Monica Nilsson

Finner kun èn Karen Christiansen i Kristiania 1875 - hun er født 1811 på Hedemarken. Men passer ikke med den mann + barn du oppgir. LenkeJeg er helt 'grønn' på å legge inn lenker - håper det går..Mvh Ingalill

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Anne M. Gilhuus

Takk skal dere ha begge to! Det gikk greit å få opp den lenken Ingalill, skal sende den til min mann`s slektning å høre hva hun tror om den.RC. Bjerke....tror hun har funnet dem i 1865 tellingen fra før, men takk alikevel, har sendt det videre! :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.