Gå til innhold
Arkivverket

[#33302] Hvem var far til Marte Amundsdatter f. 1852?


Gjest Åse Hansen
 Del

Recommended Posts

Gjest May Bjerke

Hei,Dette kan være en mulig kandidat: [url="http://www.familysearch.org/Eng/Search/igi/individual_record.asp?recid=500221786756&lds=1&region=12&regionfriendly=Norway&juris1=&juris2=&juris3=&juris4=&regionfriendly=&juris1friendly=&juris2friendly=&juris3friendly=&juris4friendly=>LenkeHvis dette er din Marte så står det følgende: Marte Amundsdatter f. 07.12.1852, døpt 09.01.1853 i Sør Fron, Oppland.Far: Amund Pedersen Mor: Anne HansdatterHer er mulig giftemål: LenkeDette vil si at faren døde før 1865 tellingen, da er dette mulige kandidater til evt. Amund Pedersen for døde i Oppland:1) Lenke2)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest May Bjerke

Her var jeg nok litt rask, lenkene til Amund Pedersen død er så klart ikke denne personen, da han var født og død i 1851.Lykke til videre i søket.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Åse Hansen

Ja, jeg ser at det var feil Amund, men takk allikevel. Anne Hansdatter ser ikke ut til å väre gift, heller ikke er hun enke hverken i 1865 eller 1875-tellingen, uten står som ugift.Finnes det noen som kan gjöre et kirkebokoppslag for den aktuelle tiden? Dåpen til Marte?mvh, Åse H.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.