Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Jan Kåre Larsen

[#33350] Søker foreldre til Marit Skotvoll f.18/4-1860 Melhus eller Frøya S-T

Recommended Posts

Gjest Jan Kåre Larsen

Søker foreldre til Marit Skotvoll(d) som var født 19/4-1860, død 27/11-1943. Hun var gift med Jens Eriksen Hårstad f. 9/3-1859 på Forfot i Åfjord. Haarstad skal visst og ligge i Åfjord Tenkte Marit kom fra Skotvollgårdene på Melhus, men finner henne ikke i bygdeboka for Melhus og heller ikke i folketellingene. Har og hørt at hun kan ha kommet fra Frøya ?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Jan Kåre Larsen

Takk for nyttige og riktige lenker Carsten.Har funnet en Jon Kristoffersen Dal fra Flå (Flå hørte til Melhus 1865) som antagelig er den samme som vi finner i lenken til FT 1865 over. Han er da gift med Marit Skottvoll f. 1832 fra Skottvollan i Melhus. De er gift 1857 og Marit føder barnet Kristoffer samme år.Har en hypotese på at Jon Kristoffersens kone Marit Skottvoll f.1832, må ha dødd kort tid etter at hun fikk Kristoffer. Jon Kristoffersen eller også familien har reist til Åfjorden. Etter Marits død har Jon giftet seg med Oline Evensdtr fra Beitstaden. Marit Skotvoll f.1860 kan ha vært Olines første barn, men det er ikke utelukket at hun er Marits barn ?Denne hypotesen må undersøkes nermere. Finner disse i Melhusboka, bind 3, side 409

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.