Gå til innhold
Arkivverket

[#33498] kristine johannesdatter født 10 des 1816 eidsberg


Gjest roger Sandtorp
 Del

Recommended Posts

  • 2 uker senere...
Gjest Inger Falch-Jacobsen

Ifølge Familysearch Lenke er foreldrene til CHRISTIANA JOHANSDR døpt 22 DEC 1816 de samme som du sier, Jan. Stetner er sikkert feil(av)skrift for Sletner. Hvor står det at han skal være fra Tyskland?Har du funnet KRISTINE i folketellingen, Roger, og hvor har du fødselsdatoen hennes fra?Eidsberg bygdebok 1:176 (Nordre Sletner) har Johan Fredrik Christiansen Friis f 1799, d 1833 gm Marte Johnsdatter f 1793, d 1837. Datteren CHRISTENSE er født 1816, dato ikke nevnt. Dette er den eneste med dette eller lignende navn jeg finner omtalt under Sletner.Navnet Friis fikk far til Johan Fredrik, Christian Gundersen (fra Åsgård), da han ble døpt i 1744. En kvartermester Friis var blant fadderne, og til ære for ham fikk gutten etternavnet Friis.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest roger sandtorp

hei inger. jeg har fått alt av onkel til mamma. sogneprest i eidsberg ordnet dette på 1950 tallet. så vet når hun er født og hun døde 7 sept 1888 hos sin sønn.hun var gift to ganger. tusen takk for hjelpen. det er nok de du nevner

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.