Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Lillian Steensnæs

[#33666] Etterlysning av Carl Johan Hagemann

Recommended Posts

Gjest Lillian Steensnæs

Jeg er på jakt etter carl Johan Hagemann som er oppført som far til Johanne Mathea cathrine født 30.05.1869 og døpt 25.07.1869 dette står på en dåpsattest utstedt i vestre Aker 24.09.1883.Er det noen som kan hjelpe meg med å finne hvor han kommer fra

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Kristian Hunskaar

Dåpsattesten er muligens utstedt i forbindelse med konfirmasjonen. Et oppslag i den aktuelle kirkeboka for døpte 1869, kan trolig si mer om Carl Johan Hagemann.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Torkel Fagerli

Axel Hagemann utga i 1901 i Kristiania en stamtavle om 'Militærfamilien Hagemann'. Utfra denne boken synes det kun å være en aktuell Carl Johan Hagemann, og han er den samme som Kristian har pekt på. Denne Carl Johan Hagemann var imidlertid ingen 'ekte' Hagemann, da han var stesønn av Joachim Christian Hagemann. Se nærmere opplysninger i den ovennevnte stamtavlen s. 20.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.