Gå til innhold
Arkivverket

[#33666] Etterlysning av Carl Johan Hagemann


Gjest Lillian Steensnæs
 Del

Recommended Posts

Gjest Lillian Steensnæs

Jeg er på jakt etter carl Johan Hagemann som er oppført som far til Johanne Mathea cathrine født 30.05.1869 og døpt 25.07.1869 dette står på en dåpsattest utstedt i vestre Aker 24.09.1883.Er det noen som kan hjelpe meg med å finne hvor han kommer fra

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Kristian Hunskaar

Dåpsattesten er muligens utstedt i forbindelse med konfirmasjonen. Et oppslag i den aktuelle kirkeboka for døpte 1869, kan trolig si mer om Carl Johan Hagemann.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Torkel Fagerli

Axel Hagemann utga i 1901 i Kristiania en stamtavle om 'Militærfamilien Hagemann'. Utfra denne boken synes det kun å være en aktuell Carl Johan Hagemann, og han er den samme som Kristian har pekt på. Denne Carl Johan Hagemann var imidlertid ingen 'ekte' Hagemann, da han var stesønn av Joachim Christian Hagemann. Se nærmere opplysninger i den ovennevnte stamtavlen s. 20.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.