Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Maya Lillemoen

[#33814] Hvor er Haldum ? Buskerud eller Oppland

Recommended Posts

Gjest Maya Lillemoen

Leter etter foreldrene til Anders Hansen f.ca 1822 på Haldum. Han gifter seg her:LenkeFaren er Hans Pedersen, og ønsker å finne den rette kirkeboken for å finne Anders mor. Jeg har funnet Martes foreldre.Kan noen hjelpe meg med tips på kirkebok ?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Ellef Ellefsen

Hei. Tipper du må lete på Jevnaker. Regner med dette ekteparet er det samme som er registrert på Haldum i 1865. Etter denne tellingen er IKKE fødestaden oppgitt til å være i Buskerud. (En helt annen sak er at det titt og ofte forekommer feil fødestad i disse tellingene). LenkeMvh Ellef Ellefsen.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Iver Mosvold

M.a.o er Haldum i Norderhov (Ringerike-Buskerud) [url="http://digitalarkivet.uib.no/cgi-win/webcens.exe?slag=visbase&filnamn=f00613.wc2&gardpostnr=1232&personpostnr=7711&merk=7711#ovre>Lenke uinteressant i denne sammenheng.Men en eller annen gang mellom 1875 og 1900 ser det ut til å ha vært en grenseendring mellom Jevnaker og nabokommunen Lunner (Fortsatt Oppland).Etter 1900 er det Lunner som har navnet gårdsnavnet HALLUM

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.