Gå til innhold
Arkivverket

[#33814] Hvor er Haldum ? Buskerud eller Oppland


Gjest Maya Lillemoen
 Del

Recommended Posts

Gjest Maya Lillemoen

Leter etter foreldrene til Anders Hansen f.ca 1822 på Haldum. Han gifter seg her:LenkeFaren er Hans Pedersen, og ønsker å finne den rette kirkeboken for å finne Anders mor. Jeg har funnet Martes foreldre.Kan noen hjelpe meg med tips på kirkebok ?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Ellef Ellefsen

Hei. Tipper du må lete på Jevnaker. Regner med dette ekteparet er det samme som er registrert på Haldum i 1865. Etter denne tellingen er IKKE fødestaden oppgitt til å være i Buskerud. (En helt annen sak er at det titt og ofte forekommer feil fødestad i disse tellingene). LenkeMvh Ellef Ellefsen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Iver Mosvold

M.a.o er Haldum i Norderhov (Ringerike-Buskerud) [url="http://digitalarkivet.uib.no/cgi-win/webcens.exe?slag=visbase&filnamn=f00613.wc2&gardpostnr=1232&personpostnr=7711&merk=7711#ovre>Lenke uinteressant i denne sammenheng.Men en eller annen gang mellom 1875 og 1900 ser det ut til å ha vært en grenseendring mellom Jevnaker og nabokommunen Lunner (Fortsatt Oppland).Etter 1900 er det Lunner som har navnet gårdsnavnet HALLUM

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.