Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Leif Kåre Solberg

[#33820] Teknisk undertrykkelse av innlegg?

Recommended Posts

Gjest Leif Kåre Solberg

04.11.2005 10:18 kom det melding om ” Nytt innlegg i debatt Utkast til Kyrre. Ønsker DA tilbakemeldinger og spørsmål før standarden låses?” – 33644. Også temalisten på Arkivforumet ble oppdatert med et 3. innlegg. Når man klikker seg inn på temaet, kommer imidlertid ikke dette 3. innlegget opp. Hva skjer?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Jan Oldervoll

Eg skal gje eit generelt svar:Me har høve til å setja innlegg passive. Det vil sei at dei ikkje blir viste for nokon andre enn di som administrerer systemet. I ein slik situasjon vil talet på innlegg i lista bli feil, samstundes som nummering også får hol. Me har valt å gjera det slik fordi innlegg elles kan koma til å byta nummer. I den debatten du viser til er eit innlegg sett passivt.Så om grunnar til at innlegg blir sette passive: Dei blir det om innlegget går ut over dei grenser som er sett for deltaking i debatt. Både usømmelege og anonyme innlegg vil bli sette passive. Men så kan også den som har skrive innlegget be om at så skjer. Om det ikkje fører til at seinare innlegg i debatten blir uforståelege vil me normalt ta eit slikt ønskje til følgje.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.