Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Roger Sandtorp

[#34965] Lensmann Ole Lund Rødnes Østfold

Recommended Posts

Gjest Roger Sandtorp

Kjenner noen til han. Hadde datter Ingeborg Olsdatter Lund f ca 1677-1756. Roger

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Svein Arnolf Bjørndal

Ole Aslaksen (ca. 1633-1712) var gift med Ingrid Ingebretsdtr. De bodde først på Moseby i Rødenes før Ole kjøpte Lund. Ole var lensmann i Rødenes etter Amund Ingebretsen Moseby. - Man har antatt at Ingrid var datter til Ingebret Amundsen Li og søster til Amund Moseby, men jeg har ikke sett at Ole Moseby/Lund sitter med noe gods etter Ingebret Li. De eide ikke Moseby, for eksempel. Dette må altså utredes nærmere.Se også tema 16490: Veri- eller falsifisering av adelslinje - Haftore-slekt/Rosensværd, innlegg 78 (nesten nederst i innlegget)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Roger Sandtorp

Takk Svein. Jeg har vært å tittet på dette før men husket ikke han var nevnt der.På en annen gren jeg har så kommer jeg til Amund Gunnarsson Søegaard og Jøran Willumsdatter. Jeg lurer jo foratt på da hvorfor sønner til Jøran prøvde å få noe i Østby etter hennes død.Noe må det jo være men vet ikke hva. Roger

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.