Gå til innhold
Arkivverket

[#35091] Skifte Nordfjord 1799-1803 Ole Andersen Myrold, Eid


Gjest Odd Brede
 Del

Recommended Posts

Gjest Yngve Nedrebø

Skiftet er datert 17. mai 1799 og nevner enken Elisabeth Rasmusdatter og barna Erich O. Starem. Jacob O. Tøfseidet (?), Arne Olsen, ugift, Rasmus Olsen, ugift, Ragnilda Olsdatter, gift i Bergen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takk for nyttig informasjon. Den Jacob (sønn) som jeg leter etter skulle befunnet seg i Vanylven, jeg stusser derfor på Tøfseidet - jf tema 35090 i brukarforum.Odd Brede

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Sigurd Eliassen

Til Yngve Nedrebø: Kan du sjekke ein gong til om der verkeleg står Rasmusdatter? Det er fleire ting som tyder på at Rasmusdatter er tvilsamt.I 'Ekteskapsløyve for Bergen stift 1717-1804' finn vi denne innføringa: Jun 05 1750 Ole Andersen Hafsaas Eid EF Elisabeth Jacobsdtr Myrold EidDet er nok den same Lisbeth Jacobsdtr. vi finn på Myrold i folketeljinga 1801 saman med dottersonen Erich Pedersen og dottera Anne Erichsdtr. frå Lisbeth Jacobsdtr. sitt første ekteskap med Eirik Monsson. Ho var då enkje for 2. gong og 78 år gammal.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.