Gå til innhold
Arkivverket

[#35203] Bakersvend Hans Jørgensen Lund nevnt som barnefar 1777 Trondheim


Gjest Torkild Knudsen
 Del

Recommended Posts

Gjest Torkild Knudsen

Født utenom ekteskap 1777 i Trondheim Anna Martha Hansdatter. Mor Marithe Pedersdatter, som fødte hos skomaker Peder Anfindsen i Gautbeckveita. Faddere: Anna Larsdatter, Maren Ingebrigtsdatter, Jesina Fredriksdatter, Morten Olsen Lund, Peder Mogensen Lehmann. Som far er oppgitt (ser ut som det står bakersvend) Hans Jørgensen Lund. Dette var hennes 2.leiermål. Jeg prøver å finne foreldrene til Marithe Pedersdatter og Hans Jørgensen Lund. Er det noen som kan hjelpe? Fadderen Morten Olsen Lund kan kanskje være en ledetråd.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 10 måneder senere...
Gjest Torkild Knudsen

Siden, det pga praksisen i bakerlaugene er sannsynlig at Hans Jørgensen har slektninger med samme yrkesbakgrunn, lurer jeg på om hans slektsnavn kunne være Lind. Er det noen som har kjennskap til slekten Lind i Trondheim og eventuelt kan plassere Hans Jørgensen der?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.