Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Karin S Aaslie Hansen

[#36838] Arthur Davidsen født i 1898 - Jevnaker

Recommended Posts

Gjest Karin S Aaslie Hansen

Arthur Davidsen f. 1898 var ikke med da foreldrene David Ahlberg/Albertsen og Anne Helene Kristiansdatter emigrerte til Canada i 1906/1907. De bodde i Jevnaker, Randsborg bedehus ved telling 1900. Jeg antar at han døde for foreldrene flyttet.Kan noen hjelpe meg å finne ut noe her?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Odd Kjetil Berg

Har sett litt på denne saken her. David Ahlberg/Albertson/Albertsen født i Sverige,1862 giftet seg i Jevnaker 1891. Han er forlover i 1898 i Jevnaker. Emigrerte til Canada 27/4-1906 fra Jevnaker,sammens med Sigvard Karls. Syvers.Lenke Betalingen for 2 pers. gjelder vel disse 2. Kan Ikke finne noen utreise på Anne Helene og evn. Arthur. Finner heller ikke Arthur som døpt eller død. De kan ha tilhørt et annet kirkesamfunn, slik at Arthur ikke ble døpt. Jevnaker hadde en stor Metodistmenighet på denne tiden, men katolsk er også en mulighet. Finner heller ikke andre barn i dette ekteskapet. Trolig vil Arthur hete Ahlberg til etternavn. Mulig han er å finne på Ellis Island.Kjetil

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.