Gå til innhold
Arkivverket

[#38689] Helga Sofie Amanda Iversen (Holand) f.30.10.1878 Hammerfest, utfl.Bergen


Gjest Ingvard Skarvatun
 Del

Recommended Posts

Gjest Ingvard Skarvatun

Hun ble gift 10.6.1902 i Bergen med Baard Laurits Larsen, maskinist - hun 'dampskibspige'. Har noen opplysninger om disse to? Siste sporet er at han står oppført i valgmanntallet for Bergen 1904 - (kvinner sto jo ikke i manntal den tida). Ikke funnet døde i Bergen. Men et skifte etter tvillingbroren hans 1917, nevner dem ikke. Er begge allerede da døde utenlands?.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Grethe Flood

Hvis du ser i manntallet fra 1904 i Bergen, er det flere hustruer som er nevnt. Men på hvilken adresse bodde din maksinist? Statsarkivet i Bergen har forresten kommunale folketellinger, bl.a. fra 1912. Kanskje du skulle sjekke adressebøkene for Bergen og se om han er registrert der? Kanskje du også skulle prøve sjømannsruller i statsarkivet?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...
Gjest Ingvard Skarvatun

Takk for tips Grethe. Siste oppgitte adresse er Skottegaten 30. Statsarkivar Yngve Nedrebø i Bergen opplyser at ekteparet Baard og Helga ikke finnes registrert i sjømannsrullene der ei heller oppført i Bergensmanntallet 1912. Ikke er de døde ved noen av våre utenriksstasjoner/sjømannskirker eller i de kommunene de var barnefødt. Jeg løser visst aldri denne gåten, du skulle vel ikke ha ytterligere tips?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.