Gå til innhold
Arkivverket

[#38702] Konfirmantar Fet sokn i Hafslo (Jostedal) ca. 1879 og ca. 1898


Gjest Lars E. Øyane (Luster kommune)
 Del

Recommended Posts

Gjest Lars E. Øyane (Luster kommune)

Desse to fødslene er ikkje innførte i kyrkjeboki for Hafslo:* Anders Hansson, son av Hans Knutson og Britha Andersdotter, visstnok fødd på Melheim 15.5.1864 (dato oppgjeven på gravstøtta hans i ND der han vart myrda av ein irsk farmar i 1901). Truleg konfirmert kring 1879?* Peder Torkildson, son av Torkild Torkildson og Unni Jensdotter, visstnok fødd på Skavlen, Melheim i 1883 (årstalet står på gravstøtta hans i Stoughton, WI). Truleg konfirmert kring 1898?Båe vart konfirmerte i Hafslo, rimelegvis i Fet sokn, som sidan 1960-talet er lagd til Jostedalen prestegjeld, og eg vonar at konfirmantlistene vil syna fødselsdatoane deira?Eg takkar so mykje på førehand for hjelpi!Med venleg helsing,Lars E. Øyane

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Yngve Nedrebø

Anders Hansen, født 15. mai 1864, døpt 22. mai 1864, var født på Haraldsæt, og sønn av Hans Knudsen og Brita Andersdtr., Han ble konfirmert i Hafslo 6. juli 1879.Peder Torkildsen var født 5. mai 1883, og ble døpt 3. juni 1883. Han var født på Sønnesyn, og sønn av Torkild Torkildsen og Unni Jensdtr. Han ble konfirmert i Fet kirke, Hafslo i 1898.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Lars E. Øyane (Luster kommune)

Hjarteleg takk til Yngve for fine og nyttige opplysningar!Med venleg helsing,Lars E. Øyane

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.