Gå til innhold
Arkivverket

[#38899] Finland--Norge


Gjest Jan Martin  Troseth
 Del

Recommended Posts

Gjest Jan Martin  Troseth

Jeg søker etter min oldefars fødeplass, han navn Hans Hågensen født i 1855,bodde på Saltjern ved Vadsø,flyttet til Vardø litt før 1900. Var han gift med Elen Birgitte Hagensen f 1848. Var hun fra Trondheim.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Ketil Firing Hanssen

Det er vel denne familien du sikter til:[url="http://digitalarkivet.uib.no/cgi-win/webcens.exe?slag=visbase&filnamn=f02002&gardpostnr=303&personpostnr=2640&merk=2640#ovre>LenkeHan Andreas Hågensen er oppført med Saltjærnet, Finnmark som fødested, men det er et spørsmålstegn etter.De to eldste barna heter Carlsen til etternavn, så de er vel Elen Bergitte sine fra et tidligere ekteskap.Fant sønnen Andreas Nicolai døpt i Vardø 1885, med mor Marie Kristine Meti, så Hans Hågensen har vel også et tidligere ekteskap.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Ketil Firing Hanssen

På samme adresse som Hans Andreas og Elen Bergitte bor i 1900 flere familier ved navn Karlsen/Carlsen. Peder Marius Carlsen er født 1871 i Tjøtta, og her ser vi at faren heter Karl Johan Olsen og moren Elen Bergithe Eliasdatter:[url="http://www.familysearch.org/eng/search/igi/individual_record.asp?recid=100240427076&lds=1®ion=12®ionfriendly=Norway&juris1=&juris2=&juris3=&juris4=®ionfriendly=&juris1friendly=&juris2friendly=&juris3friendly=&juris4friendly=>LenkeHun er utvilsomt identisk med hustruen til Hans Andreas Hågensen.Da har vi nok Elen Bergithes dåp her:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.