Gå til innhold
Arkivverket
Gjest helene knapstad

[#38944] Marta gift medJohn Johnsen Feste f1880

Recommended Posts

Gjest helene knapstad

jeg leiter etter anene til Marta som er gift med John Johnsen Feste f.1810barn:Synneve Johnsdotter gift Jacob Madsen Brandsøy

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Yngve Nedrebø

Her skulle det vært noe mer å ta utgangspunkt i! Var John Johnsen født i 1810 eller i 1880, og hvor bodde han?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Helene knapstad

Har funnet noen flere opplysninger siden sistJohn johnsen Feste er Født ca 1810 og død ca 1901 og er sønn av john kristiansen møksvold (også skrevet som Myksvold). Hans bror er Kristian johansen g. 1839 med Anbjørg johannesdtr. Seim(Hordaland).Martha døde omkrig 1890 på Feste ( i følge Magnus Filje sine notater ang. Klauve-Haukå-slekta)Så det er mulig at det er Martha som er fra Feste, og at Feste er en gård i østfoldJohn bosette seg på Brandsøy i kinn prestegjeld der dattera synneve flyttet da hun giftet seg med Jacob madsen leversund. John flyttet til Brandsøy etter at Martha døde.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Marit Rambjør

Hei Helene Eg trur helst at det er Feste i Lindås, Hordaland, ikkje lang frå Myksvold og Seim.Og at det er Kristian bror til John som bur på Myksvold med kone og barn i 1865. [url="http://digitalarkivet.uib.no/cgi-win/webcens.exe?slag=visbase&sidenr=24&filnamn=f61263&gardpostnr=581&personpostnr=3886&merk=3886#ovre>LenkeKanskje vielsen til foreldra til John og Kristian LenkeFinn 5 barn av paret født på Myksvold i perioden 1807-1815. Men ingen John. Det kan godt våre fleir men “døypte i Lindås” i Digitalarkivet stoppar 1815.Og her er Martha Mikkelsd. Fæste født Taule, død 1894 LenkeOg hennas fødsel i Manger, Radøy i Hordaland? Tre års forskjell i fødselsår er ikkje så alt for gale.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.