Gå til innhold
Arkivverket

[#38990] Oppl. om Niels Knudsen, Haugsmyr, Lindås.


Gjest Gunn Hagen
 Del

Recommended Posts

Gjest Gunn Hagen

Karj (Kari) Andersdatter og Niels Knudsen, begge Haugsmyr, Lindås døpte sønnen Anders 6.7.1814. Kari Andersdtr. er i tjeneste på Træland i 1801.Antar at det er datteren til Anders Askilsen, Haugsmyr(1801).I 1865 var Anders Nilssen m.fam. bosatt på Haugsmyr.Enke Kari Andersdtr.( f.l779-d.l861) ble gift med Johannes Halvorsen,Vik i 1823.Fikk sønnen Nils.Hans etterk. er på gården i 1900 tell.Finner ikke føds.år eller foreldre til Niels Knudsen. Kan noen hjelpe??

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Rune Thorstensen

Og da er det vel den samme Niels Knudsen du finner på Espelie i 1801 med sin mor, Helga Ellingsdtr..Hun er i sitt andre ekteskap. [url="http://digitalarkivet.uib.no/cgi-win/webcens.exe?slag=visbase&filnamn=f11254&gardpostnr=72&personpostnr=1358#nedre>LenkeOg ut fra dette er nok faren hans Knud Erichsen Falchanger, som den 24.06.1772 giftet seg med Helga Ellingsdtr. Espelie.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Gunn Hagen

Tusen takk for hjelpen! Og så raskt som det gikk!Har 'rotet' lenge rundt på egenhånd.Nå kan jeg gå videre. Mvh Gunn Hagen

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Kenneth Bratland

Anders Askildsen Væle f. 1751 gift 1777 med Marta Iversdatter Nedre Skjerven f. 1755. I bygdeboka for Evanger står det at dette ekteparet bosatte seg på Haugsmyr i Lindås. Lenkemvh.Kenneth Bratland

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.