Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Evy Valdresstuen

[#39000] Karl Magnus Jansen

Recommended Posts

Gjest Evy Valdresstuen

Karl Magnus Jansen, f. 10/10-1862, Drammen, begravet 9/7-1935, Skute kirke, Søndre Land. Tror han hadde 2 søsken; Anna og Olga. I 1900 bodde han i Larvik sammen med sin første kone Maren og deres 3 barn; Anna, Kristen og Jenni. Rundt1908 bodde han på Dokka i Nordre Land, sammen med sin andre kone Magda Otilie Andreasdtr., Bratsveen fra Søndre Land og deres 7 barn. I 1926 flyttet de til Eina i Vestre Toten, der ble 3 barn til født, tilsammen ble det 10 barn i andre ekteskap. Han hadde også noen barn utenfor ekteskap. Han var lokomotivfører av yrke.Jeg lurer på om det er noen som har opplysninger om Karl Magnus foreldre og hvor det ble av hans første kone og deres 3 barn. Evt. om det er noen som vet mer om hans uekte barn.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Evy Valdresstuen

HeiTusen takk for opplysningen. Ja, det er han:) Skoger ligger det i Buskerud?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Berit Knudsen

Skoger ligger under Vestfold i folketellingene, men kirkebøkene ligger under Buskerud. Jeg har aldri helt forstått dette.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.