Gå til innhold
Arkivverket

[#39000] Karl Magnus Jansen


Gjest Evy Valdresstuen
 Del

Recommended Posts

Gjest Evy Valdresstuen

Karl Magnus Jansen, f. 10/10-1862, Drammen, begravet 9/7-1935, Skute kirke, Søndre Land. Tror han hadde 2 søsken; Anna og Olga. I 1900 bodde han i Larvik sammen med sin første kone Maren og deres 3 barn; Anna, Kristen og Jenni. Rundt1908 bodde han på Dokka i Nordre Land, sammen med sin andre kone Magda Otilie Andreasdtr., Bratsveen fra Søndre Land og deres 7 barn. I 1926 flyttet de til Eina i Vestre Toten, der ble 3 barn til født, tilsammen ble det 10 barn i andre ekteskap. Han hadde også noen barn utenfor ekteskap. Han var lokomotivfører av yrke.Jeg lurer på om det er noen som har opplysninger om Karl Magnus foreldre og hvor det ble av hans første kone og deres 3 barn. Evt. om det er noen som vet mer om hans uekte barn.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Berit Knudsen

Skoger ligger under Vestfold i folketellingene, men kirkebøkene ligger under Buskerud. Jeg har aldri helt forstått dette.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.