Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Jan Pedersen

[#39018] Louis Dino Frydenberg f 13mai 1905 Kristiania

Recommended Posts

Gjest Jan Pedersen

Louis Dino ble f 1905 i Kristiania av foreldre : Hagbarth Frydenberg f 1882 i Kristiania og Elise marie Andresen f 1882 Hagbarth finnes i 1900 telling for Horten.Men Hvem er foreldre til Hagbarth og Elise Marie På forhand takk Jan Pedersen

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Grethe Flood

Her må jeg nok vite litt mer. Hvor i Kristiania ble Louis Dino født? Var foreldrene gift?Et annet tips er Oslo byarkiv. De har kommunale folketellinger hovedsakelig fra 1899-1954, og tellinger som er eldre enn 60 år, er fritt tilgjengelige Lenke. Tellingene er hovedsakelig ordnet på gatenavn, men hadde du funnet Hagbarth i adressebøkene for Kristiania, ville du ev. kunnet finne ham i folketellingen med fødselsdato/-år og fødested. Problemet med 'født 1882 i Kristiania' er at det er mange menigheter å velge mellom på dette tidspunktet.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Geir Kamsvaag Berntsen

På den annen side er det folketelling i Christiania/Kristiania både i 1883 og 1885 som i kombinasjon med adressebok vil forenkle letingen. (Dessuten har du 1891-tellingen, men det kan være mange flyttinger mellom 1882 og 1891)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Jan Pedersen

Hei Berit og Grethe Hagberth er i 1900 telling for Horten med fødested Kristiania Jeg finner Louis Dino konfirmert i Horten mai 1919 f 13 mai 1905 I Kristiania, han er den førstefødte av fire, da er det kanskje grunn til å tro at Hagberth er født og gift i Kristiania også ??? De andre søsken er født i Horten Solveig Nora, Ruth og Lilli Hilsen Jan P

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.