Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Frode Bunes

[#39026] Søke på slekt i England.

Recommended Posts

Gjest Frode Bunes

Hei !Er de noen som har ein lenke til å søke i England etter slekter.Mvh. Frode Bunes

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Espen Grønna Brataker

Gratis:Folketellingene 1841, 1851, 1861, 1871, 1891: [url="http://www.freecen.org.uk>http://www.freecen.org.ukFolketellingen 1881: www.familysearch.orgSivile fødsels-, ekteskaps- og dødsregistre: http://www.freebmd.org.ukKirkebøker (Fremdeles i startfasen): http://www.freereg.org.ukwww.familysearch.org har indexert store deler av de engelske kirkebøkene.County-webisder på rootsweb: LenkeAvgift:Census 1901: http://www.1901census.nationalarchives.gov.uk/Censuses: www.ancestry.comFor Scotland:

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Tor L Larsen

Det finnes (men vanskelig å finne i ei blindgate) bl.a. også ei geneal. forening i London, med bl.a. et gammeldags kartoteksystem. Tviler på at de har lagt alle de små kortene ut på Internett. Husker ikke heilt navn, adresse m.m. Kanskje besøker jeg det på ny i mai.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.