Gå til innhold
Arkivverket

[#39192] Er arbeidet med kirkebøkene stoppet opp


Gjest Terje Aastorp
 Del

Recommended Posts

Gjest Terje Aastorp

Er det slutt på pengene til arbeidet med å legge kirkebøkene på nett eller er det andre årsaker til at det nå har stoppet opp?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Anette Skogseth Clausen

Arkivverket har siden mandag lagt om datanettverket. Det betyr at akkurat denne uken må alt settes inn på å få maskiner og servere opp i det nye nettverket. Så snart det er på plass, vil du nok også se at skannede kirkebøker blir lagt ut også.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Terje Aastorp

Det var godt å høre. Men dette burde ha stått som info med en gang vi går inn på sida om scnnede kirkebøker.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Kristian Hunskaar

Det kan da ikke være nødvendig at Arkivverket skal informere om enhver større eller mindre midlertidige stopp i publiseringa av kirkebøkene. Vi vet at 'Planen er å legge ut hele dette materialet innen utgangen av 2008.' Da må vi klare å forholde oss til det.(Et humoristisk(?) eksempel: Se for deg at du er ute og kjører bil, og ser et skilt med 'Her bygges ny vei fra A til B. Veien skal være ferdig juni 2007.' Et mindre skilt ved siden av melder 'Denne uka bygger vi ikke, men slapp av, vi skal igang igjen til uka.')

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Frank Johansen

Hehe, det var en bra sammenlikning :)Men noen av oss (inkl. meg selv) har nok blitt mer eller mindre avhengige av å gå inn hver dag for å sjekke hva som er nytt. Dermed får vi dype abstinensproblemer når det går flere dager uten at det kommer noe nytt...Det manifisterer seg bl.a. ved panisk klikking på 'Oppfrisk'-knappen i håp om at det skal komme en oppdatering akkurat NÅ :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Ole-Bjørn Aaltvedt

Når det ikke kommer noe nytt på noen dager, kan man jo f.eks. gjøre andre ting i mellomtida.....slik som andre deler av slekta, både etterkommere og forfedre. Jeg har ihvertfall nok å ta av, men så er jo også Telemark godt representert av fylker med mange bøker lagt ut allerede.Ole-Bjørn

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.