Gå til innhold
Arkivverket

[#39217] Aasland gård i Telemark


Gjest Roger Harli
 Del

Recommended Posts

Gjest Roger Harli

Aasland , har noen kjennskap til denne gården i Telemark.Bakrunnshistorie og eventuelle kilder for en ny slektforsker ?mvh Roger Harli

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Laila Kornstad

Kan du avgrense søket ditt litt? I folketellingen 1865 er det 17 gårder i Telemark som heter Aasland! Har du f. eks. noen navn på folk som skal ha bodd på den gården du ønsker opplysninger om?Mvh Laila Kornstad.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Laila Kornstad

Her er altså din tippoldefar på Aasland i Holla:[url="http://digitalarkivet.uib.no/cgi-win/webcens.exe?slag=visbase&filnamn=f00819&gardpostnr=104&merk=104#ovre>LenkeHer er en Holla- side: http://www.buverud.no/Her er siden til Grenland Ættehistorielag, hvor det er mange som kjenner til folk og steder i Holla: http://www.grenlandslekt.no/Du kan legge inn en forespørsel i forumet der:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Laila Kornstad

I bygdeboka HOLLA 1 av S. Ytterbø står det endel om dine tipp-oldeforeldre på side 387 og om dine tipp-tipp-oldeforeldre på s. 386. Jeg kan skanne det og sende det til deg hvis du er interessert, men da må du sende meg en e-post tilkornstadkrøllalfaonlinepunktumnoBruk tegn istedet for ordene krøllalfa og punktum, jeg skriver det slik for jeg vil ikke spores opp av nye søppelpostsendere!Hilsen Laila Kornstad.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.