Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Kim Unstad

[#39767] Lars Andersen f. Trondheim 1723, til Vik i Buksnes, Nordland

Recommended Posts

Gjest Kim Unstad

Lars Andersen var oppgitt til å være 65 år og 11 mnd da han døde den 27. mars 1789. Fødested ble da oppgitt til Trondhjem. Noen som har mulighet til å sjekke om han finnes i kirkebøker for Trondhjem (dåp, konfirmasjon, utflyttet)? Som brudgom i 1773 ble han oppgitt å være enkemann, og det er i teorien mulig at han ble 1. g. gift i Trøndelag. Barna Anders og Annichen må han ha hatt fra forrige ekteskap med NN, mens Johan ble født omkring 1776, og må ha vært med Abigael Johansdatter. Han er nevnt i Buksnes bygdebok, i kirkebok for Buksnes (ekteskap og død) samt skiftet etter ham.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Kim Unstad

Det kan være han som konfirmeres i Trondheim i 1742. Se innlegg 42680 her i DA brukerforum Lenke unstad&nr=8&antinnlegg=3&startnr=&antall=&spraak=#anker.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Per Magne Bernhardsen

Lars Andersen var første gang gift med Annichen Michelsdatter, datter av Michel Hansen og Boel (Botil) Andersdatter fra Haukland i Buksnes. De hadde 3 kjente barn; Annichen Larsdatter (ca. 1756), Boel (ca. 1766) og Anders (ca. 1768). Barnas mor døde i 1771 og Lars ble oppatgift med Abigael Johansdatter i 1773.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.