Gå til innhold
Arkivverket

[#39767] Lars Andersen f. Trondheim 1723, til Vik i Buksnes, Nordland


Gjest Kim Unstad
 Del

Recommended Posts

Gjest Kim Unstad

Lars Andersen var oppgitt til å være 65 år og 11 mnd da han døde den 27. mars 1789. Fødested ble da oppgitt til Trondhjem. Noen som har mulighet til å sjekke om han finnes i kirkebøker for Trondhjem (dåp, konfirmasjon, utflyttet)? Som brudgom i 1773 ble han oppgitt å være enkemann, og det er i teorien mulig at han ble 1. g. gift i Trøndelag. Barna Anders og Annichen må han ha hatt fra forrige ekteskap med NN, mens Johan ble født omkring 1776, og må ha vært med Abigael Johansdatter. Han er nevnt i Buksnes bygdebok, i kirkebok for Buksnes (ekteskap og død) samt skiftet etter ham.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 3 år senere...
  • 3 uker senere...
Gjest Per Magne Bernhardsen

Lars Andersen var første gang gift med Annichen Michelsdatter, datter av Michel Hansen og Boel (Botil) Andersdatter fra Haukland i Buksnes. De hadde 3 kjente barn; Annichen Larsdatter (ca. 1756), Boel (ca. 1766) og Anders (ca. 1768). Barnas mor døde i 1771 og Lars ble oppatgift med Abigael Johansdatter i 1773.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.