Gå til innhold
Arkivverket

[#39856] Skifte etter Ole Bendiksen Myklebust. og Anne Larsdtr. Aardal i Jølster


Gjest Rune Thorstensen
 Del

Recommended Posts

Gjest Yngve Nedrebø

Skiftet etter Ole Bendiksen er datert 26. juni 1790 og nevner enken Anne Larsdatter og barna Lars Olsen, 16, Nils O., 5, og Brite O., 13 år.Det var skifte hos Ole Hansen og Anne Larsdatter 28. mai 1813. Hans arving var datteren Helge Olsdatter, g.m. Nils Andersen Hus, hennes arvinger barna Lars O. Myklebust, Nils O. Myklebust, og datteren Brite, 34 år gammel.Skiftet etter Anne Larsdatter er datert 7. mai 1814 og nevner barna Lars O. Myklebust, Nils O. Myklebust og Brite Olsdatter, 30 år gammel.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Rune Thorstensen

Mange takk for hjelpenen særdeles tidlig morgen. Det var datteren Brite jeg var på jakt etter. Jeg tolker det som at hun var ugift, men bodde hun på Aardal siden det ikke er nevnt noe annet? Mvh. Rune Thorstensen

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Yngve Nedrebø

Det står ikke noe om hvor hun bodde. Hun var vel i tjeneste, og kan derfor å vært hvor som helst, kanskje hos en av brødrene, kanskje hos mor og stefar, kanskje helt andre steder.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.