Gå til innhold
Arkivverket

[#40143] Er det neon som har blide av passasjerbåten MS 'Høle'?


Gjest Terje Aarland
 Del

Recommended Posts

Gjest Terje Aarland

MS Høle gikk i perioder i passasjertrafikk mellom Haugesund og Bergen i ytre lei. Det var bare i de periodene at MS 'Stolmen', MS 'Landanes' eller MS 'Tonjer' var til årlig vedlikehold at denne båten ble satt inn i rute. Det var mange harde havstrekninger MS 'Høle' måtte forsere og mang en mann og kvinne vil nok alltid huske den eller den byturen de hadde med MS 'Høle'.Kunne jeg få mest mulig info om denne båten og de øvrige båtene til Haugesundske Dampskipssleskap. Da dette var en viktig del av tilværelsen yttersute i havgapet helt frem til disse båtene ble avløst av mer moderne transport tidlig på 70-tallet.Evn. bildet kan sendes til:taarland@broadpark.no

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Bjørn Davidsen

Prøv biletarkivet til Bergens sjøfartsmuseum. Der er det litt av kvart, men du lyt ta ein tur opp til dei på Sydneshaugen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.