Gå til innhold
Arkivverket

[#40224] Nykirke/Snarum


Gjest Jon Mamen
 Del

Recommended Posts

Gjest Jon Mamen

Kirkebok for Nykirke og Snarum sokn i Modum 1890- 1899 er skannet og lagt ut. Men dette er egentlig to kirkebøker bundet inn i en perm. Innholdssida viser ikke dette. Der er bare angitt sidetall til Nykirke sokne avdelinger. For å få tak i Snarum sokn måtte jeg slå opp på slutten av Nykirke. Der fortsetter Snarum sokn, med egen paginering. Det ville vært en fordel om disse to kunne splittes og legges ut hver for seg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 3 uker senere...
Gjest Jon Mamen

Det ser ut til å være mere rart med Snarums kirkebøker. Det er jo lagt ut en ministerialbok for 1890-1915 og en ministerialbok for 1900-1917 samt en klokkerbok for 1901-1921. Og, som jeg påpeker, fins minsterialbok for Sanrum 1890-99 i boka for Nykirke og Snarum. Men der kommer de nesten 70 sidene som gjelder Snarum ikke med i innholdsregisteret. Den som blar videre, finner dem. Noe av dette må være klokkerbøker. På s 3 i en av protokollene ligger et notat om at dette kanskje er en klokkerbok.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.