Gå til innhold
Arkivverket

[#40261] Bertil Olsen f. ca. 1751, gift i Grue


Gjest Vidar Pedersen
 Del

Recommended Posts

Gjest Vidar Pedersen

Bertil Olsen født ca. 1751 ble gift 1786 i Grue med Kari Tomasdatter f. ca. 1760 på Grue Finskog. Kari var visstnok av finneslekten Navilainen. Hvem var denne Bertil Olsen og hvor kom han fra?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Jan Myhrvold

Bertil er sannsynligvis identisk med Bertil Olsson født i Nolla under Gransjön i Östmark 11/6 1758.Kari var født 1760 i Svartberget på Grue Finnskog og det er også oppholdstedet hennes ved vielsen.Hvis det er samme Bertil (det er ikke andre å velge mellom i nabolaget) var hans slektsnavn Suhoinen og foreldrene Olof Bertilsson f. 16/7 1733 i Tväråna, Östmark og Lisbet Jakobsdotter f ca 1730.Jan

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Vidar Pedersen

Hjetelig takk Jan! Jeg hadde Bertil Olofsson Suhoinen og hans foreldre i basen min (kilde:Finneslekter V. 7 generasjoner av slekten Valkoinen). Det er fort gjort å få dubletter når personer blir registrert med og uten finsk slektsnavn. Har en mistanke om at du ha god kjennskap til finneslekter? Har du opplysninger om finneslekter på svensk side (Dalby) også?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.