Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Siv storø nesse

[#40693] christian torgers. Morbek (morbech) og Rakel Elisabeth Henriksdatter Nordhelle.

Recommended Posts

Gjest Siv storø nesse

Jeg leter etter forfedre og aner av Christian torgers. Morbek (Morbech) f. i Lista i 1817. Og Rakel Elisabeth Henriksdatter Nordhelle født i 1824 i Kvnesdal. De fikk flere barn, deriblandt: Karen elisabeth Kristiansdtr Morbech og Jertine Morbek disse ble muligens født i Lyngdal.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Jan H. Trelsgård

Foreldrene til Rakel Elisabeth Henriksdatter Nordhelle var Henrik Tobias Hansen fra Trelskår i Kvinesdal og Adriane Anstensdatter Hellevann fra Lyngdal. De finnes bl.a. omtalt i bygdebok for Kvinesdal av Ånen Årli, bind 1 s. 70 og 81 samt bygdebok for Lyngdal av Oddleif Lian, bind 2, s. 20.Kristian Torjesen Morbekk var fra husmannsplassen Morbekk under Dyngvoll i Vanse sogn på Lista. Han var sønn av Karen Reiersdtr. og Torje Olsen Morbekk og finnes omtalt i bygdebok for Lista av Kåre Rudjord, bind 2, s. 676.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Siv storø nesse

Tusen takk for hjelpen begge to!!!! Nå har jeg kommet et stykke videre på vei. Håper biblioteket har disse bøkene. Men det går vel an å fjernlåne disse. mvh Siv storø nesse

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.