Gå til innhold
Arkivverket

[#40827] Mathias Andersen og Marte Salamonsdtr.Østmyr Selje Sogn og Fjordane.


Gjest Olav Gatland
 Del

Recommended Posts

Gjest Olav Gatland

Hei. Ønsker opplysninger om foreldre til Mathias Andersen f.1823 Furre,(opplysninger fra skannede kirkebøker da han døde 1912) og hans første kone Marte Salamonsdtr.f.1822 gift i Selje 14 jul 1844.Det opplyses da at hun var fra Herrøe Hortsholmen,(kansje Herø i Møre og Romsdal?)Hun dør i 1862.Mathias og hans 2.kone bor på Østmyr 1865 Lenke Har en liten mistanke om at foreldrene til Mathias kan være Anders Eriksen og Thorbjør Knutsdtr.som gifter seg i Selje 27 mai 1822. Hun dør på Yttre-Furre 29 jan.1857. Anders er bosatt der 1865 som enkem. Mvh.Olav Gatland.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Rune Bergesen

Under Family Search finner jeg dette giftermålet mellom Mathias og Brite og far til Mathias er oppgitt til Anders Eriksen og han var da husmand på Austmyr og fødested Ytre Fure.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Olav Gatland

Hei.Tusen takk for opplysningen. Har nå funnet Mathias f.av nevnte foreldre under døpte i Sogn og Fjordane. Mvh.Olav Gatland.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.