Gå til innhold
Arkivverket

[#40969] Forespørsler til Riksarkivet


Gjest Torkild Knudsen
 Del

Recommended Posts

Gjest Torkild Knudsen

Er det noen som vet om riksarkivet svarer på mindre forespørsler angående arkivmateriale oppbevart i Riksarkivet? Eller må en ta kontakt med profesjonell slektsforsker for å få opplysninger? I mitt tilfelle er det spørsmål om navn i ekstraskatten 1762/63 for Kvikne i forbindelse med tema 39945 i brukerforum.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Yngve Nedrebø

De overordnede reglene er å finne her: LenkeVi siterer: Alle er velkomne til å henvende seg til Riksarkivet eller et statsarkiv, enten ved personlig frammøte eller pr. brev, telefon, telefaks eller elektronisk post.De fleste tjenester er gratis.Vi vil gjøre vårt beste for å hjelpe brukerne til å finne svar på de spørsmål som kan besvares ved hjelp av arkivmateriale i Arkivverket.Vi vil gi veiledning om betingelser og framgangsmåte for eventuelt å få tilgang til materiale som ikke er fritt tilgjengelig. Dersom vi ikke kan hjelpe, skal vi så langt mulig henvise til andre instanser som antas å kunne hjelpe.Lykke til!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.