Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Kim Unstad

[#41066] Christopher Meyer f 1650, bosatt i Svolvær

Recommended Posts

Gjest Håkon Brun

Hei. Du finner litt om Christopher Meyer her: 'Svolværs historie' av Olav Alsvik, Svolvær 1963. 'Årbok for Vågan' 1997. Artikkel av Henrik Fauske. mvh Håkon Brun

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Kim Unstad

Svaret på denne kom i et innlegg her på brukerforumet:Lenke. CMs sønn Lorentz døde 1733 Grundstad (Vågan), og fikk med en Marithe Jonsdatter sønnen Jens (1731-1791) som bosatte seg i Smedvik, Borge. Han fikk gjennom to ekteskap 9 barn, blant annet en sønn døpt Lorentz Meier Jensen.Skulle gjerne visst mer om Marithe Jonsdatter, men det blir vel en annen debatt.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Per Nermo

Kan det være et slektskap mellom Christopher Meyer og Arnold Meyer, som i 1732 overtok på Marøy, Radøy, Nordland ? Han var g.m. Margrete Jakobsdatter Kypke/Kiøbke, datterdatter av Margrethe Christophersdatter Tønder, søster av Hr. Oluf Tønder til Vår Frue, Trondheim.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.