Gå til innhold
Arkivverket

[#41244] Notarialprotokoller, Holmestrand Byfogd


Gjest Espen Grønna Brataker
 Del

Recommended Posts

Gjest Espen Grønna Brataker

Hei!Jeg lurer på om borgelig viede står i disse protokollene. Det ser ikke ut til å være noen egen vigselsprotokoll for Holmestrand Byfogd: Lenke

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Tor L. Larsen

Vielser pleier ikke stå i notarialprotokoller. Men man bør sjekke, se om det kan være noe unntak fra regelen.Borgerlige vigsler kan faktisk stå i kirkebøkene (har ikke sett etter regelverk for det, når det gjaldt). Finner du ingen av disse stedene, kan du søke i nærmeste andre byfogdembete som kanskje gjorde de innførslene også for Holmestrand, dersom embetet i H. i perioder ikke var byfogd men sorenskriver.Siste mulighet er at vigselsprotokollene ennå ikke er avlevert til Arkivverket. Hvis en protokoll dekker f.eks. 1920-1999, eller begynner 1930 og fortsatt er i bruk, må du regne med at den ennå er hos byfogden.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.